TALK LESS, LIFT MORE

IMG_9681

Når man har på seg et headset så skulle man tro at det var det mest åpenlyse i verden at man ikke ønsket å starte en samtale. Er man gira på å prate så har man ikke headsettet på. Personlig har jeg dager på trening der jeg gjerne kan prate, mens andre dager hvor jeg helst ikke vil prate med noen. Det virker uansett som det er noen som tror jeg er gira på å prate både med og uten headset, gjerne også midt i et sett. Er jeg rar som syns det er uforståelig og en smule irriterende?

Når man sitter i bunnen av en knebøy og noen sier «unnskyld, kan jeg spør deg om noe?». Jada, la oss diskutere litt frem og tilbake mens jeg kommer meg opp igjen herfra uten å drite på meg. Eller midt i en hipthrust med hofta skutt i været og et ansiktsutrykk som forteller at jeg er opptatt med å skvise livdritten ut av rumpa mi- DA kan vi løse verdensprobemer.

Denne t-skjorta her sier vel egentlig sitt. Det spørs bare om «pratetypene» har tid til å lese skriften 😛 Talk less, lift more. Prating kan man gjøre enten mellom sett eller før/etter trening. Selvsagt er det hyggelig å slå av en prat, og skal man ha god pause er det jo uansett tid til det og. Men man bør sørge for å løfte mer enn man prater i løpet av tiden man har på gymmet spør du meg 🙂

X-life har helgetilbud på en haug av kule t-skjorter, både med print og uten. Jeg har plukket ut mine favoritter. Kanskje den til høyre fungerer bedre enn headsettet til å gi signal om at man er på trening for å løfte? 😉 Klikk på bildet under for å se hele utvalget. God søndag !
Desktop69
Innlegget inneholder reklame

4 comments
  1. Kunne ikke vært mer enig! Du er best 🙂

  2. Haha!! Herregud, jeg er så enig!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *