PRØVER NYE TING

Jeg koser meg så med treningen om dagen ! Jeg gleder meg til hver eneste økt. Utrolig digg følelse. Jeg har korte, intensive økter med veldig anderledes oppsett og øvelser enn jeg har gjort de siste månedene. Digg å utfordre kroppen på en ny måte, selv om det ikke er noe mer revolusjonerende enn gamle øvelser satt i et annet system. Jeg prøver også å prøve på litt nyt om dagen, og snakepushups er en av tingene. Sjekk her:

Kult, eller hva?
Jeg får det ikke helt smooth til enda, men øvelse gjør mester 🙂 Jeg har på meg en av de nye tights modellene fra Rohnisch. Denne heter Keyla. Elsker at jeg kan hoppe opp og ned, løpe og bevege meg fritt uten å føle at ting ikke er på plass, om du skjønner hva jeg mener. Var litt skeptisk til den veldig tighte passformen i starten, men når jeg har brukt den på trening flere ganger liker jeg den bedre og bedre. Se resten av tightsnyhetene fra Rohnisch her. T-skjorten min er denne fra Better bodies, loosefit og digg!

Om du har en kul/ vanskelig øvelse å tipse meg om, hyl ut! Jeg har flere ting jeg gjerne vil klare på sikt, men prøver å konsentrere meg om noen få av gangen. Kroppen kan brukes til så mangt, og det er fascinerende å se hva man kan få til ved øvelse. Kroppen er et fantastisk skaperverk !

IMG_9927
IMG_9928

Del gjerne!
error
Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *