FOCUS ON YOUR PERFORMANCE

IMG_9968 IMG_9972

Har jeg fått meg verdens kuleste tights eller ikke?? Ah! jeg elsker den! 😀 Den er printet med teksten «Focus on your performance», noe jeg er SÅ enig i. Fokuserer vi på prestasjon fremfor utseende blir dette med både trening og mat fort mye mer lystbetont og gøy.  Tightsen er en av nyhetene fra D-core. De har fått inn mange utrolig kule design og flere av dem står på ønskelisten. De har bred strikk i midjen og digg passform. Tight og med utrolig kult utseende. Ja, jeg vet jeg maser mye om tights, men jeg er en tightselsker. Om jeg kunne kun ett plagg å gå med resten av livet hadde det vært tights, uten tvil.

Når man har trent lenge så er det ikke like lett å se fremgang og endring like fort som det er når man er nybegynner, det er derfor det er enda viktigere å fokusere på prestasjonen sin og ikke det visuelle. Løfte litt tyngre, løpe litt fortere og hoppe litt høyere når vi kan. Resultater kommer på sikt og som et resultat av hardt arbeid over tid. Focus on your performance, så kommer ofte go’følelsen og utseendet med på kjøpet 😉

Del gjerne!
error
2 comments
  1. Det har du så sykt rett i! Med årene har fokuset bare blitt mer og mer i den retningen, og jeg ser faktisk BEDRE nå, de forandringene som skjer FYSISK – fordi jeg ikke fokuserer på de hele tiden 🙂 Samtidig er det gøy å bli litt og litt sterkere hele tiden ;D God helg, fine! 🙂

    1. samme her, det er herlig 😀
      God søndag ! 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *