KONKLUSJON PÅ TANKEKJØR

Enda en arbeidsuke er fullført og helgen står for tur. Denne helgen skal jeg på Oslotur med mamma.Vi skal kose oss masse og koble helt av. Det skal bli godt å få litt kvalitetstid med mitt største forbilde.

Uken som har (heldigvis!) bestått av mindre tenking og mindre mas oppi topplokket. Jeg har kommet frem til at selv om jeg gjerne skulle reddet hele verden og hindret alle mennesker i å få et anstengt forhold til mat, så er ikke det mulig å oppnå for èn person. Man kan uansett ikke styre alt som skjer. Det eneste jeg kan gjøre er mitt beste. Gjøre så godt jeg kan, være et medmenneske og oppmuntre kunder til å fokusere på det positive med en sunn livsstil, og ikke på at det først og fremst skal føre til en super beach-kropp. Hva annet kan man gjøre enn sitt beste, egentlig? «Flink pike» syndromet treffer meg ibant, og jeg føler at jeg skulle gjort enda mer, burde tenkt på det og skulla ha sagt sånn og sånn. Det blir et evig mas. Jeg gjør så godt jeg kan i dag, med det jeg har og det jeg kan. Det er faktisk nok : )

I helgen får du 25% på ALT fra Rohnisch hos x-life, blant annet tightsen under. Klikk på bildet mitt for å komme til salget.  God fredag folkens!
IMG_0684

Del gjerne!
error
2 comments
  1. Du er flink Julie! Stå på 🙂 det er fort gjort å tenke sånn som du gjør, sliter med det sjølv også som lærer. Man kan aldri hjelpe alle. Eg er iallefall utrulig fornøgd med hjelpa eg har fått med deg 🙂 ha ei god helg 🙂

    1. tusen takk for gode ord Elisabeth. Godt å høre jeg ikke er alene egentlig 🙂
      Ha en herlig søndag !

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *