SLAGPLAN FOR EN BRA TRENINGSVINTER

IMG_0431

Jeg begynner allerede å savne de lyse morgenene med fuglekvitter, sola i ansiktet og varm luft inn verandadøra. Høsten er kommet for å bli. Hver eneste vinter kommer jeg inn i en sånn «pledd og kakao» periode hvor alt blir et slit og motivasjonen daler. I år har jeg bestemt meg for å stå i mot dette og forhindre at det skjer. Jeg skal få en produktiv vinter!

Det har blitt en lei trend at treningsmengden og intensiteten daler og matinntaket blir mer sløvt i løpet av vintermånedene, men dette trenger ikke å skje i år. Bare fordi det har skjedd før betyr ikke at jeg ikke kan forhindre det. Jeg har derfor laget et konkret plan med mål for de kommende vintermånedene.

☺ 1. Jeg skal fortsette med sukkeravtalen vår og kun gjøre unntak i bursdager og feiringer.
☺ 2. Jeg skal ikke sutre over kulde men heller kle meg bedre.
☺ 3. Jeg skal ikke være så nazi på matinntaket, men jeg skal spise ordentlig mat og ikke erstatte middag med søtsaker og kakao.
☺ 4. Jeg skal gi max innsats på styrketreningen og ha fokus på økt styrke og prestasjon
☺ 5. Jeg skal prøve å kose meg med stearinlys, mørke kvelder og pledd og nyte nuet istede for å stresse med at det skal bli sommer ASAP…

Hehe, kanskje jeg er over gjennomsnittet negativ til vinteren? Ikke vet jeg. Men nå har jeg hvertfall en slagplan, og denne vinteren skal bli BRA ! 😀

En liten oppmuntring når kulda setter inn; tilbud på alle de herlige plaggene fra Rohnisch- siste mulighet i dag! For eksempel den vannmelonfargede tightsen på bildet over, og den grå på bildet under. En god mulighet til å gjøre noen kupp 😀 Klikk her for å komme til tilbudene.

IMG_0664

Del gjerne!
error
2 comments
  1. Klok ord som alltid, Julie! Takk for det! Og jeg slår et slag for bra mat OG en stor kopp kakao i ny og ne.

    1. jepp! 😀 den må bare ikke bli erstattning for mat! 😛

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *