MAGIEN I TRENINGSFRI

Som jeg skrev på fredag så har jeg vært i Oslo i helgen og bare slappet av, spist mye god mat, sovet som en stein og spist kake. Rett og slett bare nytt livet. Jeg er av typen som fort bli overivrig når det kommer til trening og det er svært sjelden jeg har to dager totalt treningsfri på rappen. Når jeg først har det så skal jeg love deg jeg får igjen for det!

Toget mitt var fremme kl18 i går kveld og etter litt rydding og utpakking hjemme bestemte jeg meg for å ta en liten styrkeøkt med litt markløft, pushups, skulderpress og nedtrekk, helt enkelt. To dager på rumpa resulterte i en knall god økt med syk styrke, trykk og overskudd. Noe så utrolig digg !

IMG_0568-001Deilig hettegenser på salg nå2xu tights (adlinks)

Om du er som meg og har vanskelig med å ta deg fri – TA DEG FRI!
Du vil få igjen for det. Det er ikke uten grunn at de sier at hvile er en viktig del av det å bygge muskler å øke styrke. Personlig merker jeg hvertfall hvor sykt mye mer jeg får ut av en økt når jeg er skikkelig uthvilt. Kanskje manko på pause er grunnen til at du ikke har økt i det siste? Noe å tenke på…;)

God mandag !

Del gjerne!
error
Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *