+50 KG PÅ STRANDA

Jeg har mange guilty pleasures, og bloggen til Sophie Elise er en av dem.
Jeg må starte med å si at jeg syns det er et trist image hun har skapt, og det sier jeg fordi jeg har inntrykk av, utifra de alvorlige innleggene hun kommer med iblant, at hun er ei reflektert og smart jente som har vært gjennom mye vondt. De som mener at hun er dum tvers gjennom har ikke lest disse innleggene. Don’t judge a book by it’s cover. Det har jeg lært. Spesielt innlegget hennes om mobbing traff meg midt i hjertet og viser at hun er ei tøff jente, på innsiden av det «dumme» ytre.

Uansett… Kjæresten hennes, Robin, ble anklaget for å skrive i et innlegg på han og kameratens blogg om at de over 50 kg ikke burde gå på stranda. Nå var det forøvrig ikke han som faktisk skrev det, men kameraten hans. Jeg har uansett en mening om det, selvagt 🙂

IMG_0340-001

Jeg har veid under 50 kg to ganger i mitt liv.
Den ene gangen var jeg under 12 år og andre gangen var jeg anorektisk.

Jeg skjønner at kameraten til denne Robin ikke er gravalvorlig, han skriver for å provosere. Men uansett vil jeg påpeke en ting for alle dere som faktisk lurer på om 50 kg er mye. Det er ikke det. Og dere som følger med på denne bloggen bør ha det veldig klart for dere hva jeg mener om vekt i det hele tatt. Det er kun et tall og sier ingenting om hvordan du ser ut. Det er som å si at en trå er lang. Ja, hvor lang er en lang trå? Alle bør gå på stranda når det er varmt, for det å overopphetes fult påkledd bare fordi man har fett på kroppen blir bare tungvint og ubehagelig. Om du tror du er alene med kompleksene dine så skal jeg love deg at vi hvertfall er to. Mest sannsynlig er vi flere hundre tusen.

Nå er det ikke badesesong nå da, men uansett. Drit i partysvensker og gå i bikini akkurat når du vil, uansett hvor mye du veier! 😉

Del gjerne!
error
8 comments
 1. Hurraaaa for et flott innlegg Julie. Jeg elsker å bade å blåser i om jeg ikke ser bra nok ut i andres øyne, for meg er det viktigst å gjøre det jeg selv liker best på stranda, å det er å svømme og kose meg i vannet. 🙂

  1. så bra!! det er så viktig å kunne nyte livet og føle seg fri 😀

 2. kjipt for oss gutta da. De fleste veier over 50kg da…

  Hva synes Gæran om å være «bannlyst» fra stranda? 😉

  1. hehe ja det blir ikke mange gutter igjen på stranda da :’D

 3. Haha, og her har jeg gått rundt med mine 65-70 kilo og tenkt at jeg ser igrunnen litt skinny ut og burde kanskje øke matinntaket igjen x)
  Nå er for såvidt jeg på stranda for å kose meg og bade, ikke for å innvilge andres krav rundt min fysikk, men nå var det nesten så jeg fikk lyst til å lete opp denne karen neste sommer, bare så jeg og mine ekstra kilo kan irritere med vårt nærvær 😉
  Liker at du tar opp sånne ting, for selv om karen sikkert ikke la så sinnsykt mye i det selv var det nok mange der ute som tok det mer til seg enn det burde!

  1. hehe herlig å høre Lene 😀 det er sånn det skal være!! 😀

 4. Helt enig i det du skriver. Vekta er KUN et tall.

  1. oh yes! 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *