MELKESYRE-TIPS ! ;)

God morgen og god fredag !
Jeg er oppe tidlig i dag selv om jeg eeeegentlig ikke trengte. Jeg skal på jobb kl.9, men det er digg å få er rolig start på dagen. I tillegg får jeg også svart på noen rapporter før jeg drar også.

Jeg tenkte å komme med et lite treningstips som på ingen måte er noe nytt, men kanskje nytt for noen? Droppsett er en genial måte å kjøre muskelen helt ut på, for eksempel i slutten av økta. Jeg elsker å kjøre droppsett i skulderpress maskinen, i enarms roing eller tricepsextensions.

During-and-after

Her er et eksempel på hvordan det kan utføres:
1. Finn en vekt du klarer ca 8 reps med og ta 8 reps.
2. Ta av litt vekt og kjør så mange reps du klarer.
3. Ta av enda litt vekt og kjør så mange du klarer.
4. Gjenta helt til du klarer 15 reps eller mer.
Den eneste pausen du skal ha er tiden det tar å ta av/redsere vekt. Jeg skal love deg det svir !!

Jeg anbefaler ikke å gjøre dette på mer enn èn øvelse pr.gang 🙂
For min del blir det ofte til at første gangen jeg tar av vekt klarer jeg kanskje 4-5 reps, og samme neste gang jeg dropper litt vekt. Det er ofte ikke før det tredje eller fjerde settet jeg klarer opp mot ti reps. Så ikke bli sjokkert om det er slik for deg og. Melkesyra melder seg fort!

♥ Til slutt MÅ jeg bare tipse dere om mid-season salget til x-life slik at ingen av dere går glipp av det. Det varer ut mandag! Du finner det her. Opp til 75 % rabatt!  Både toppen og tightsen på bildet under finner du der 😉
IMG_9999

 

Del gjerne!
error
Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *