FERDIG PLANLAGT UKE OG VANN-TIPS

IMG_9988-001

Ny uke, nye muligheter ! Hvor deilig er ikke det?

Jeg startet dagen med en kaffekopp, BCAA og en kjapp gåtur i morgenluften etterfulgt av en lang og avslappende frokost. Etter helgen er det litt tungt å stå opp, selv om jeg normalt sett ikke har noe i mot å være oppe tidlig. Det krever litt ekstra mandag morgen. Da gjør det godt med en liten labbetur på morgenkvisten for å våkne skikkelig. Vanligvis starter jeg på jobb kl 07.30 på mandager, men i dag begynner jeg ikke før kl.9. Utrolig deilig å ha god tid på morgenen og gi seg selv en frisk start på uka uten stress.

Jeg har laget en plan for uka, det gjør jeg hver søndag. Jobb, trening og sosialt liv er satt i system og jeg har full kontroll. Akkurat som jeg liker det ! Nå begynner det virkelig å nærme seg Thailand turen vår, så jeg har enda litt mer jobb å gjøre i forhold til planlegging av blogginnlegg og coaching for de to ukene jeg blir borte. Kan ikke huske sist jeg hadde to uker totalt fri fra alt, så det blir rart. Jeg tenker at jeg vil forhåndsskrive noen innlegg slik at bloggen ikke blir helt død mens jeg er borte uansett. Siden jeg ikke har hatt ferie siden jul så velger jeg likevel å ta helt fri fra mailen de to ukene. Det krever dog litt planlegging og arbeid i forkant før turen. Sånn er det å være selvstendig næringsdrivende 🙂 Ikke noe å klage på det, det er selvvalgt og en del av gamet 🙂

Jeg har to tips til dere i dag også; ♥ Prøv å ha noen sitronskiver og en grapefrukt skive oppi vannet. Utrolig forfriskende og godt. Vanlig vann kan bli kjedelig å smakløst spør du meg. Selv pleier jeg å ta shakeren med sitron og grapefrukt oppi med på jobb og drikke litt på den nå og da. Tips nr 2 ♥ dette er siste dagen av x-life’s salg. Sørg for å få grabbet til deg av herlighetene til opp til 75% rabatt, blant annet antrekket mitt på bildet over. God mandag folkens ! 🙂

IMG_1033 IMG_1037

 

Del gjerne!
error
Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *