CONFESSION TIME #2…

Som jeg lovet så kommer det en oppfølger av forrige ukes innrømmelse! Jeg kjenner på meg at det kan bli spennende å få tilbakemelding på dette da det egentlig er veldig personlig og egentlig ikke noe jeg prater om. Jeg krysser fingrene for at jeg ikke er den eneste !

IMG_2431Antrekk:  Topp // Tights

Jeg er avhengig av mestringsfølelse – jeg MÅ ha det.

Om jeg går flere dager uten å få ting gjort har jeg fort for å føle meg helt unyttig og sløv (helt ærlig kan jeg ikke huske at sist det skjedde heller). Jeg «føler» hele tiden at jeg burde gjort ting og tang og det roer seg ikke helt før jeg får gjort ett eller annet. Det er en av grunnene til at jeg omtrent får en klump i magen når jeg tenker på at jeg skal ha ferie i to uker uten å lage en eneste kostplan eller ha en eneste pt-time. Jeg ser jo selv, spesielt når jeg sier det høyt eller skriver det ned, at det er helt feil å måle sin verdi i hvor mye man får gjort.

Den beste samvittigheten får jeg etter en super hektisk arbeidsuke som avsluttes med at jeg omtrent jobber, dusjer og gjør reint huset samtidig. Da føles fredagskvelden ekstra god. Ser dere hvor feil det egentlig er?

Jeg skriver ikke dette for å få forslag til løsninger eller sympati, bare så det er sagt.  Jeg har blitt mye bedre på dette og jeg jobber enda med saken. Jeg ønsker bare å dele det med dere slik at dere ser hvor absurd og ulogisk det egentlig er. Kjæresten, familien min og vennene mine liker meg jo like godt uansett hvor mye jeg jobber eller hvor mye jeg får gjort per dag, så hvorfor er det så viktig å prestere?

Jeg har sagt det før her på bloggen og jeg sier det igjen – din og min verdi kan ikke  måles utifra hvordan vi ser ut eller hva vi presterer. Den er konstant. Du og jeg kan ha like god følelse i kroppen etter en slapp dag som etter en hektisk dag med mye arbeid! For min del krever det at jeg blir mer bevisst på å legge fra meg jobbtanker når jeg går fra kontoret. Det er en øvelsessak. Det er faktisk ok å ikke gjøre noen ting av og til. Det er ok om du ikke rekker alt du «burde» gjort !

Del gjerne!
error
8 comments
 1. Kjenner meg VELDIG igjen der, så du er absolutt ikke alene!! 🙂

  1. godt vi er fler, men samtidig hadde det vært best om vi klarte å slappe av alle mann 😛

 2. Du er nok langt ifra alene om det du

  1. jepp, jeg tror nok bare det ikke snakkes så mye om. Hvertfall ikke i min omgangskrets 🙂

 3. Kjenner meg igjen! Har det samme ovenfor regninger! Må betales med en gang jeg får de! Hva slags truser trener du med? Klarer alltid å skjule trusemerkene lissom 🙂
  Hva er din mening om å legge ut bilder i undertøy?

  1. hehe jeg kommer ikke til å svare deg på det. Svarte det sist du spurte og 😉

 4. Kjenner meg altfor godt igjen 😛

  1. dessverre, men godt at vi er fler! 😛

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *