JULIE’S CHALLENGE DAG 6

10days6. Tre ting du gjør for å ha god helse.
Se resten av challengen her.

♥  Jeg drikker grønn te så godt som daglig. Jeg kjøper grønn te fra iherb og er overbevist om at kroppen min trives veldig godt med grønn te i systemet. Det føles som fordøyelsen fungerer bedre og jeg føler meg mye mer opplagt. I motsetning til kaffe så inneholder ikke grønn te slaggstoffer.

Desktop41
♥  Jeg beveger meg og bruker kroppen. Ikke bare når jeg er på gymmet, men ellers også. Jeg tror at alle kroppens funksjoner er bedre når man holder seg i bevegelse.

♥  Jeg spiser mye grønnsaker og drikker mye vann. Vitaminer, mineraler, antioksidanter og tilstrekkelig med væske er nødvendig for en optimal cellefornyelse og for at kroppen skal få alt den trenger for å fungere og stråle 🙂

Hva gjør du daglig for din egen helse?

Del gjerne!
error

3 Thoughts on “JULIE’S CHALLENGE DAG 6

  1. Helene on mai 20, 2013 at 12:05 pm said:

    Hvilken grønn te er det du bestiller fra iherb? 😀

  2. Elise on mai 20, 2013 at 8:56 pm said:

    Hva er slaggstoffene i kaffe?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Post Navigation