KOKOSKULER PÅ 1-2-3

 

God fredag folkens !
Det har vært bakeuke hos x-life denne uken så jeg har lyst til å dele en knall god og enkel oppskrift med dere i den anledning ! Jeg vet ikke egentlig om jeg kan kalle dette baking, for det er så enkelt som å blande ingredienser og kna dem sammen til små kuler. Men hey – det er jo lov å gjøre ting enkelt og vel ? 😛

IMG_9624IMG_9621

Du trenger;
– 4 ss kokosmel
– 1 ss mandelmel
– 1 ss kakao
– Ønsket mengde sukrin gold (smak til)
– 60 g mager kesam/ gresk yoghurt
– 2 ss kokosmelk (del stive delen)

Til glasur/ topping;
Sukrinmelis blandet i litt vann, gjerne med noen dråper vaniljeessens
– Kokosflak (kan sløyfes)

Bland sammen til du har en tykk, seig masse. Om den blir for tørr kan du tilsette litt melk/vann. Sett kulene litt i frysen før du tar på glasur og kokosstrø. Du kan også lage topping av smeltet sjokolade om du vil;) Alt du trenger av meltyper til baking er altså satt ned til latterlig bra pris, og du kommer til produktet ved å klikke på navnet, ellers finner du alle nedsatte produkter ved å klikke på bildet under.

Jeg kan også anbefale peanøttlappene jeg har lagt ut her før, og Julies snickers-snacks. Sjekk det ut og prøv deg frem! Perfekt som helgekos 🙂

1413783160

 Innlegget inneholder reklame

Del gjerne!
error
Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *