RASK FISKEMIDDAG OG EN LITEN PAUSE

Phoo… Dere husker jeg skrev i ukens #confessions at jeg er avhengig av mestringsfølelse? Da kan jeg fortelle dere at gårsdagen var et prakteksemplar på det. Jeg sto opp halv syv. Svarte på de første rapportene som tikket inn, stelte meg, spiste frokost, skrev et blogginnlegg, pakka ned niste og heiv meg i bilen til jobb. Første pt-time kl ni, neste kl ti. I det minuttet timen var slutt heiv vi oss i bilen, meg og Cathrine på Shapes og kjørte avsted til mental trenings seminar og var der litt over eleve. Sprang fra parkeringa og bort dit det skulle være, sprang derifra for å rekke parkometeret til kl.to, kjørte hjem. Satte meg ned for å svare på alle rapportene, kjørte til trening, handla mat på vei hjem, dusja, lagde klar mat som jeg kunne spise på veien. Kjørte avsted til nytt coaching kurs mens jeg spiste, og der ble vi til kl.ni. Når jeg da kom hjem satt jeg i gang å lage pizzadeig, og mens den stekte skrev jeg referat fra infomøte til team shapes som jeg egentlig hadde tenkt å skrive dagen etter, men som jeg bare MÅTTE få ut av systemet.

Når jeg til slutt la meg i senga sa jeg til Gøran – slik kan jeg ikke ha det. Og det er sant. Jeg må lære meg å legge bort noen ting så ikke hele dagen går i hundre. Greit at jeg får mestringsfølelse av å få gjort mest mulig på en dag (og det jo selvsagt greit å få ting gjort), men når følelsen man sitter igjen med når alt er gjort, ikke egentlig er mer enn stresset, så er det noe galt et sted. I tillegg er det så lite som en sms eller oppringing oppi alt styret nok til at jeg blir enda mer stresset.  Heldigvis skal jeg tilbringe ett døgn på hytta (uten nett, strøm og vann) sammen med venninnene mine nå, og det tror jeg jeg har godt av. Ja til me-time, ja til hverdagspauser og ja til pusterom i en hektisk hverdag fra nå av! Note to self. Jeg må kunne ha såpass slingringsmonn og ro i hverdagen at jeg kan få en sms oppi dagens gjøremål uten å omtrent bryte sammen.

Klar for hyttetur i genser og sokker fra Kari Traa 🙂 (adlinks)

IMG_1085IMG_0976

Over til noe heeeelt annet 🙂 Må bare starte med å si at denne middagen er inspirert av min kjære, så jeg kan ikke ta creden! 😛 Denne middagen er seriøst laget på 10 min om du har stekt fisk på forhånd. Det du trenger er følgende: ♥ Valgfri fisk ♥ poteter ♥ grønnsaker, jeg anbefaler asiatisk blanding ♥ kokosmelk ♥ sursøt saus.

Det du gjør er å raspe potetene og spre dem ut på en tallerken. Ta på krydder og sett tallerkenen i microen i ca 7-8 min. I mens disse står i microen kan du steke grønnsakene og varme fisken i panna. Når potetene er ferdig er du også ferdig å steke grønnsaker, så da er det bare å ha kokosmelk og sursøtsaus på toppen. Det smaker faktisk utrolig godt og! Sunn mat er tungvint/ vanskelig/ dyrt/ tar tid? Æ-æ… Don’t think so… 😉

God lørdag – og følg med her i morgen, da kommer det noe dere IKKE må gå glipp av 😀

Del gjerne!
error
3 comments
  1. Fryste grønnsaker kan legges oppå potetene i milten når det er 3 minutter igjen. Enda enklere 🙂

    1. jeg liker mine grønnsaker svartsvidd i panna 😛

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *