VIDERE UTDANNING OG OVERRASKELSE

Når du leser dette befinner jeg meg på hytta uten kontakt med omverdenen (noe som er utrolig digg!) og koser meg med venninnene mine. Jeg anbefaler alle å gjøre noe slikt en gang i blant. Vi har så godt av avkobling fra hverdagen dere!

Jeg har lenge gått å kjent på at jeg ville bygge på utdannelsen min, og både kostveileder, mental trening og weight trainer har vært oppe til vurdering. Jeg har jo selvsagt lyst til å gjøre alt på en gang, men så er det jo også noe med å ta en ting av gangen å konsentrere seg om det 🙂 Valget har derfor falt på kostveilder.  Da Afpt nå har fått dette som nettstudie ble valget enda enklere å ta. Da kan det fint kombineres med jobben. Jeg er enda usikker på når jeg skal starte, men det blir ikke før jul. Jeg kjenner meg selv godt nok til å vite at om jeg har et studie «hengende over meg» i julen vil jeg ikke klare å slappe av før alt er gjort. Jeg har allerede kunnskap og erfaring om kosthold etter en del år som PT, men jeg tror på at man alltid kan lære noe nytt og utvikle seg! Mer info kommer når jeg vet mer, men da har jeg hvertfall delt det med dere 🙂  Tommel opp for en spennende fremtid!

IMG_1088

Jeg snakket om at det kom noe på bloggen i dag som dere ikke  måtte gå glipp av – og det er helt sant. X-life kjører nemlig dagstilbud på denne herlige better bodies tightsen – og du får med minibands i samme slengen! Strikkene har jeg skrevet mye om i bootymandag kategorien min, ta en titt der for tips om hvordan du kan bruke dem:) Tilbudet gjelder kun i dag så det gjelder å hive seg rundt!  Klikk på bildet under for å komme til tilbudet.

Desktop70

Del gjerne!
error
Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *