VIDEO; KNESTÅENDE HIPTHRUST M. STRIKK

God mandag folkens !
Jeg koser meg fortsatt i Thailand, men som jeg har lovet dere blir bloggen oppdatert noen ganger i uken likevel da jeg har forhåndsskrevet litt 🙂

Jeg geeker rundt på en del youtubekanaler og finner inspirasjon til nye øvelser og variasjoner, det samme gjør min kjære. Vi testet ut denne versjonen av hipthrust, inspirert av Bret Contreras. Når du skyter hofta frem, skvis rumpa så hardt du klarer før du slipper opp og skyter frem på nytt. Det er ikke alltid nødvendig med 100 g på stanga i vektbelastning for å bygge rumpe. Her får du fult fokus på å bruke riktig muskel uten hjelp fra hamstrings eller rygg. Tenk på rumpa di når du trener, ikke bare tenk på å ha mest mulig vekt! 😉

Del gjerne!
error
2 comments
    1. bare hyggelig! 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *