FÅ TRENT UTEN UTSTYR

Er du på ferie, på hytta, på biltur eller et annet sted uten tilgang på et gym eller noe form for ustyr? Tenker du at du ikke får trent når du ikke finner et gym? Der tar du feil !

Det stemmer kanskje at du ikke har nok belastning til å kjøre tung markløft eller benkpress, men det er faktisk enormt mye du kan gjøre kun med din egen kropp og ting rundt deg som belastning. Har du en gymboss timer kan du jobbe i tidsintervaller, ellers kan du bare telle reps. Under her finner du forslag til en treningsøkt uten utstyr.

IMG_0109 IMG_0716Tights // Genser (adlinks)
Varm opp med tøying av hoftebøyere og rumpe, noen reps på  knebøy med kroppsvekt, wallslides, glutebridge og goodmornings. Alt uten vekt.

♥ Pushups, 3 sett, max reps
♥ Eksplosive pushups m. klapp, 2 sett, max reps
♥ Supersett;
a) Gående utfall, 12 steg pr.bein
b) Jump squats, 10 stk
♥ Planke opp og ned på albuer, 3 x 12 reps pr.arm
♥ V-ups 2 x max reps
♥ Supersett;
a) Mountainclimbers, 2 x 40 sek
b) Burpees, 2 x 12 stk
Som avsluttning kan du ha full spurt opp en 60-100 meter lang bakke med rolig gange ned igjen. 5-6 ganger 🙂

Finner du ting som stativer/ trær kan du også legge til 2-3 sett med chins/pullups, enten negative eller vanlige reps. Trenger du belastning kan du ta på deg en sekk. Husk at det ikke alltid trenger å være jern du løfter opp og ned. Kroppen kan brukes slik den er, og blir det for lett for deg med økten over, øk antall sett, legg til vekt om du kan eller kort ned på pausene! Du trenger ikke et gym for å få trent – og selv om ikke denne typen trening er akkurat hva du vanligvis gjør så kan det være supert for kroppen din med noe nytt! 😉

Del gjerne!
error
Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *