JULIE’S SVINEGRATENG

Hei og god fredag !
I dag skal jeg dele en DIGG oppskrift med dere. Jeg elsker alt av gratenger, så da jeg fant denne oppskriften måtte jeg bare prøve. Som vanlig glemte jeg å kjøpe alle ingrediensene, så den ble litt omgjort. Men godt ble det ! Opprinnelig var dette en skinkegrateng, men siden jeg bare hadde svinestrimler ble det en svinegrateng istede ;D

IMG_1089-001 IMG_1090

Det du trenger er:
♥ Valgfri mengde svinestrimler (eller skinke/kylling/karbonadedeig)
♥ 1,5 dl skummet melk
♥ 2 egg
♥ 3 ss cottage cheese
♥ løk, purre og agurk
♥ Revet ost
♥ Salt og pepper

Sett ovnen på 200 grader. Stek kjøtt og løk sammen. Pisk eggene med melka, cottage cheesen, osten og krydderet. Hell alt oppi en paiform og stek i ca 30 min på nederste rille. Server med hvitløksbaguett eller poteter ved siden av : )

Del gjerne!
error
Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *