VIDEO – HØYREPS FROM HELL

Jeg og Gøran hadde en heftig beinøkt i går, og i dag er vi GRISEstøle. Kjenner jeg mine egne bein rett er det enda verre i morgen.. Men det er god smerte :)) Nå har vi trent 5×5 reps lenge, så denne overgangen var veldig brå. Forhåpentligvis blir beina mer utholdende nå som vi skifter litt stil og kjører høyreps til tusen. Nå skal formen på plass! ;D
Note: Jeg har ikke en optimal frontbøy utførelse med denne vekten, så neste gang skal jeg ned på vektene.

Del gjerne!
error

10 Thoughts on “VIDEO – HØYREPS FROM HELL

 1. Thea on mai 19, 2013 at 3:42 pm said:

  HEi 🙂 Så ut som en sykt bra økt. Kan du skrive litt om hvodan dere har lagt den opp? Hvor mange rep og hvor mange runder? 😀

  • julie on mai 20, 2013 at 10:03 am said:

   Det er et program jeg har betalt for, så jeg kan dessverre ikke skrive så mye om det. Men det heter Supercuts, og du får kjøpt det av Eirik Sandvik 🙂

 2. Christine on mai 19, 2013 at 10:03 pm said:

  Hvor er skoene ifra? Er dem gode ?

 3. Monica Haugen on mai 20, 2013 at 5:41 am said:

  Wow, for en rå økt! Denne skal jeg kjøre på med i dag! Gleder meg. Gleder meg til å tyne mannen litt! Kult at du legger ut filmer, gøy med litt forandring i de dagslige øktene! Fortsatt råfornøyd med programmene jeg kjøpte av deg. Magerutene har aldri vært så bra som nå.

 4. haha herlig ! Digga hvordan dere slet like mye i noen av øvelsene, gøy å se hvor synkroniserte dere faktisk er 😀

 5. Christine on mai 22, 2013 at 9:35 pm said:

  Tenkte å kjøpe super cuts men er det lagt kosthold inn for vektklasse 50-65 kilo? Og er det spesielt laget for gutter ?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Post Navigation