TRENING PÅ FERIE ?

IMG_8359-001

Nå som jeg snart reiser til Thailand får jeg stadig spørsmålet…Skal du trene på ferie?
Jeg er nok kanskje litt anderledes enn mange andre «treningsnarkomane» på dette område. Jeg liker nemlig å ta TOTALT treningsfri på ferie! Så fort jeg kommer meg ut av landet klarer jeg å koble ut og «glemme» vanene mine hjemme, og det føles helt naturlig. Når vi har vår årlige tur til Gran Canaria har vi trent en del, men det er fordi vi somregel har vært sammen med bodybuilderbroren min og mamma som liker best å få trent på ferie også. Jeg kan altså fint trene, men det er på ingen måte noe jeg må.

Både jeg og Gøran trener jo faktisk hele året hjemme. Uke inn og uke ut. Det er så sjeldent jeg har en uke treningsfri at jeg ikke kan huske sist for hver gang. Når jeg da først får sjansen til å være lat og bli brun, da er jeg førstemann til å benytte sjansen. Samtidig er det koselig å trene sammen med reisefølge om de vil trene. På bildene her ser dere familietrening in action på Gran Canaria. Jeg tar burpees og pappa slapper av på matta 😀 Når jeg og Gøran har vært alene på ferie har vi tatt totalt fri.

IMG_8172-001Gøran, pappa og mamma ♥

I og med at vi skal være i Thailand i to uker og i tillegg reiser sammen med et treningslad vennepar og bodybuilderbroren min så vil det bli noen treningsøkter mens vi er der. Det syns jeg er helt ok. To uker total treningsfri syns jeg blir lenge for meg personlig, men èn uke er helt topp. Jeg skal hvertfall få god tid til å bli brun, det er pri nr.1 !

Svaret på spørsmålet er altså: Jeg er absolutt ikke initiativtaker til ferietrening, men jeg kan godt bli med om andre skal. Derimot liker jeg å gå mye om jeg kan, gjerne kombinert med shopping og bading 😉

PS! Ikke gå glipp av halloweentilbude til x-life! 20% rabatt på en valgfri vare fra nettbutikken. Klikk på bilder under og kom til utvalget 😀
1414754465

Del gjerne!
error
Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *