VIDEO; ER DET TID FOR ENDRING?

Hei alle sammen !
Jeg har laget litt videoblogger på forhånd så dere skulle få video som normalt mens jeg er på ferie i Thailand. I denne videoen snakker jeg om varsellamper du bør se etter. Kanskje det du driver med av trening og kostholdsregimer ikke bidrar til noe bra?

BEKLAGER CB-SKILTET I BAKGRUNNEN ! Det er ikke ment som reklame og skulle egentlig ikke være med i bildet. Kameravinkelen på Ipaden var bredere enn jeg kunne se mens jeg filmet. Ja, vi liker øl her i huset, men i denne settingen passet det ikke helt inn. Beklager! :’D

Del gjerne!
error
2 comments
  1. Hei 🙂 Jeg har startet med styrketrening tre dager i uka, målet mitt er å gå ned i fettprosent (vekta viste 6 kg for mye, og her er det IKKE snakk om muskler men fett) Er det da lurt å trene cardio på de dagene jeg ikke trener styrke? 🙂 Vil gå fortest mulig ned i vekt!

    1. hei !
      vanlig hverdagsaktivitet holder i starten. Når ting stopper opp kan du heller legge til mer aktivitet i form av cardio, da anbefaler jeg kortintervall for å bevare muskemasse 🙂 ps: drit i vekt. Fokuser mer på prestasjon og hvordan du faktisk ser ut- ikke tallet på vekta 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *