PAKKET OG KLAR

IMG_1095IMG_9875

Da er baggen ferdig pakket med shorts, skjørt, kjoler, bikini og treningsklær. Jeg har bevisst valgt å ikke ta med meg flere gensere enn den jeg skal reise i. Nå skal det være varmt og ferdig med det! 😛

Xtreme musclespeed og shakeren er også med, i tillegg til betakaroten. Det er alt av kosttilskudd jeg har med meg. To uker fri fra vanene med selolje, zma og kreatin blir bare deilig. Mindre å tenke på – og drasse på. Et ekstra kick til trening og litt ekstra hjelp med brunfargen er alt jeg trenger for disse to ukene. Jeg er så flink til å ta kosttilskuddene mine til vanlig at to uker uten er ingen problem.

Nå er vi straks på vei ut døren for en siste treningsøkt før vi setter oss på toget til Gardermoen. Der blir vi på hotell til imorgen og drar videre derfra til Thailand. Jeg har ferdigskrevet en del innlegg som vil bli automatisk postet her på bloggen. På mandag, onsdag, fredag og søndag de to neste ukene blir det oppdatert her, enten med noe ferdigskrevet eller update fra varmen. Jeg skal ta masse bilder! Håper dere stikker innom bloggen selv om jeg ikke er hjemme 🙂

Jeg oppdaterer nok instagram (pt_julie) og facebooksiden min med litt bilder på turen. Følg meg gjerne der. Hade bra så lenge kjære lesere! ♥

Del gjerne!
error
8 comments
 1. God tur! Kos deg massemasse 😀

  1. takk ! 😀 😀

 2. Kos deg på tur søta!

  1. takk ! 😀

 3. ååååh Thailand! Kan du skrive om hvor dere skal etc. Jeg og typen har tenkt oss dit (kanskje),men aner ikke hvor 🙂 God tur!

  1. takk for det! 😀
   vi var i phuket, kata beach. veldig sentralt og greit sted. Relativt kort reisetid til div. turist atraksjoner 🙂

 4. Riktig god tur!! 🙂 kos dere:)

  1. takk! 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *