UPDATE FRA VARMEN

image

 

wpid-1415299385522

image

image

Da ble det et lite bildedryss herfra!
Vi storkoser oss i varmen og spiser mye god mat. Det er helt sinnsykt varmt her, så trening er ikke det som frister mest. Men vi har fått til noen små økter og en del gåing til nå. I dag startet jeg og Mariann dagen med intervaller på mølla i det lille treningsrommet på hotellet. Heldigvis med aircondition, uten det hadde det ikke gått! Deilig å få beveget seg litt og innimellom avslapping og god thaimat 🙂

Bloggen blir oppdatert med ferdigskrevne innlegg i på søndag, mandag og onsdag. Neste fredag igjen skal jeg få ut et nytt bildedryss til dere herfra 🙂 Håper dere har det fint hjemme i Norge ! Vi blogges 🙂

Del gjerne!
error
Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *