JULIE’S CHALLENGE DAG 7

10days
7. ET KOSTTILSKUDD DU ELSKER

Jeg vet jeg henger etter en dag, men regner det som en helligdag, så tar ikke to punkter i en smekk, det blir så rotete : ) Dagens skal handle om mitt favoritt kosttilskudd, og her har jeg mange kandidater… Proteinpulver er uten tvil det jeg bruker mest, og min favoritter er tre forskjellige proteinpulvere.

Desktop42

 Troponin bruker jeg til alt. Etter trening, havregrøt, pannekaker, i microbrownie og you name it. Den er 50/50 med whey og kasein, noe som gjør den veldig brukervenlig og perfekt til alle døgnets tider!

Erteprotein bruker jeg å bytte med fordi jeg passer på å ikke utvikle matintoleranse for myse. Jeg spiser mye proteinpulver, og da er det lurt å veksle mellom flere typer slik at man ikke bare får i seg èn type over lang tid. Erteproteiner fra Nanox er veldig godt i smak tross at det er erteprotein, og jeg liker faktisk veldig godt både sjokolade og karamellsmaken. De er perfekte å lage proteinrøre med ved å blande med litt vann.

Kasein er veldig greit å bruke til matlaging når maten skal bli stiv, for eksempel i fluff og krem. Ellers er den perfekt å bruke på kvelden da kasein tas opp sakte i kroppen. Også denne er veldig god på smak, både vanilje og sjokolade og kan brukes til alt man vil egentlig 🙂

Produktene er sponset av x-life.no

Hva er ditt favoritt kosttilskudd?

Del gjerne!
error
Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *