BASSENGTRENING, MAT OG SVETTE

Hei igjen alle sammen !
Det er allerede en uke siden sist jeg hadde oppe dataen..Utrolig merkelig følelse. Dagene flyr virkelig når man er på ferie. I tillegg er det veldig uvant å ha helt fri fra mailen utenom en dag i uken. Det har ikke skjedd siden jeg startet som PT. Men jeg må innrømme at det føles innmari digg å kunne slappe av ved bassenget i sola uten å føle at jeg må sjekke mailen til en hver tid. Nå skal jeg bare nyte de siste dagene her i Thailand ♥

wpid-20141108_171810 wpid-20141108_173219

Vi holder oss (relativt ;)) aktive med bassengbading, mye gåing og noen treningsøkter. Jeg er ikke med gutta på gymmet hver gang men blir med på en styrkeøkt her og der. Behovet for å pumpe jern er ikke så stort når jeg nærmest svetter ihjel hver eneste dag. Væsketapet er så stort når det er så varmt at det nesten er en jobb å drikke nok vann. På bildene over driver Gøran med akrobatikk (:D) og jeg med dips i bassengkanten. Man kan bli litt rastløs av latmannslivet og 😛

wpid-20141113_135542-1 wpid-1415908013157

Vi har vært på både «Trick eye» museum og i et opp-ned hus innimellom soling og spising. Gøy å se litt forskjellige turistatraksjoner. I går spiste vi den BESTE middagen ever. Svinefilet med rødvinsaus, sopp, asparges og potetstappe. Holy moly. Jeg ble veldig dårlig for noen dager siden så jeg har fått litt redsel for thaimat. Da er det greit å kunne safe med noe innmari godt kjøtt ♥ Fyyyy søren så godt! Rødvinsaus – det skal jeg jaggu meg lære meg å lage.

wpid-snapchat-7872828602633465655 wpid-snapchat-5665170979648551975

De to siste bildene er fra i dag. Jeg smakte coconut shake – og jeg lover dere kjære lesere – det er noe av det beste jeg har drukket! NAM! skulle gjerne hatt et kokostre i hagen, så glad som jeg og min kjære er i kokos i alle former. Jeg kom nettopp inn døra etter en intervalløkt på hotellets treningsrom. Sprintintervaller i denne varmen er ikke å anbefale, det kan jeg si. Men jeg gjennomførte og det føles godt, bortsett fra at man svetter i førti minutter etter fullført økt… Haha. Ikke tull en gang. Uansett litt deilig med litt me-time på mølla med trance på øra. Avveksling fra thaidamer som roper «massaaaaas madame??» og lyde av airconditionen som står på konstant. Jeg blir nok aldri kvitt behovet for å være helt alene i blant.

Til tirsdag styrer vi nesa hjemover. Det er en lang reise hjem, men det gjør ingenting når jeg har en kattepus hjemme og verdens beste jobb som venter på meg. For å ikke snakke om min elskede som selvsagt blir med hjem, haha ♥ Vi blogges folkens ! God helg!

Del gjerne!
error
4 comments
  1. Ahh, kjenner jeg er en smule misunnelig! Men du fortjener absolutt en ferie, så nyt de siste dagene til det fulle! 🙂

    1. takk skal du ha! 😀

  2. Vel fortjent ferie! 🙂 hvor har du kjøpt den bikini underdelen? Er på utkikk etter noe lignende selv.. Den ser noe smalere ut enn vanlig, stemmer det? Kjøpte meg en tanga bikini i sommer i Bulgaria, men det var noe drøy :p

    1. hmm tror den er vanlig fr h&m 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *