VIRKELIGHETEN KALLER

IMG_0023-001

Jepp, da er jeg trygt hjemme igjen etter en reise på til sammen tjuefire timer. Tre fly, venting, shopping og innsjekking og utsjekking av bagasje og oss selv. Mye styr, men det må jo til om man vil hjem igjen.

Vi landet halv ti i dag formiddag så nå er målet for dagen å holde seg våken til kvelden. Prøve å snu døgnet tilbake så fort som mulig. Det er jobb igjen fra i morgen av så det er bare å hive seg rundt. Virkeligheten kaller! Selv om ferie er digg så er det godt å ha en hverdag man faktisk er glad for å komme hjem til. Ingenting er som norsk frisk luft. I tillegg setter jeg veldig pris på å kunne sette meg ned over alt og ta på ting uten å føle at jeg må vaske meg på hendene, hehe.

Nå føler jeg meg motivert for å legge en god plan for treningen og kostholdet de neste ukene samt litt andre prosjekter. Nå som vi har hatt to uker med mye avslapping og kos er det digg å komme tilbake til gode rutiner igjen. Mer om det senere.  Mailboksen hyler også etter å besvares så jeg har litt å ta meg til de neste timene. Fra i morgen blir bloggen oppdatert hver dag som normalt.  Ønsker dere en fin onsdags kveld! 🙂

Del gjerne!
error
Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *