PLANEN FREMOVER – MAT OG TRENING

I løpet av ferien min hadde jeg totalt TO rene styrkeøkter. En på overkropp og en med helkropp. Utover dette hadde jeg intervaller ca annen hver dag samt en del spensthopp. Jeg hadde ikke lagt noen plan på forhånd og fulgte enkelt og greit lysten. Det fungerte kjempe fint og jeg er faktisk veldig fornøyd med egen innsats med tanke på at jeg fint kunne valgt å ta totalt fri men fikk lyst likevel ! Deilig følelse.

Med tanke på maten har det blitt veldig anderledes enn hjemme. Når jeg først er på ferie liker jeg å spise HELT andre ting. Frokosten besto av brødskive med en haug av skinke samt fruktsalat med yoghurt på hotellet. Grunnen til det var at jeg ble veldig dårlig en av de første dagene så jeg turde ikke ta noen sjanser.  I Thailand er de RÅ på smoothies, det skal jeg love dere! Fersk fersken, kokos og ananas… Yummi ♥ Smoothie ble fast lunsj for min del hver eneste dag. Middagen hadde vi på restaurant og da falt valget mitt somregel på pastaretter, nudler med kylling, biff med diverse poteter eller noe så kjedelig som  club sandwich (men så godt!). Ikke veldig sprekt, men for min del var det herlig å spise noe annet enn det jeg spiser hjemme, selv om jeg ikke valgte de mest kulinariske rettene, delvis i frykt for å bli dårlig og kaste opp som jeg gjorde de første dagene.

wpid-20141109_091513

Planen fremover…

Planen fremover nå er å ha noe ala byggersplitt hvor jeg deler kroppen inn i følgende økter. Dag 1; Skuldre og rumpe. Dag 2; Rygg og legger. Dag 3; Bein. Dag 4; Skuldre og rumpe. Dag 5; Bryst, mage og legger + intervall.  Som dere ser så er skuldre og rumpe i fokus. Vanligvis kjører jeg høyfrekvens trening (hver muskelgruppe flere ganger pr.uke), men nå føler jeg for å ha en liten periode med litt flere øvelser pr. muskelgruppe og litt mer «pumping». Jeg trener ikke armer isolert da jeg ikke vil ha dem større og dessuten er de med i både rygg, skuldre og brysttreningen 🙂 I tillegg til dette skal jeg ha en langkjøringsøkt hver tiende dag for å holde «løpeformen» ved like. 4-6 km lett jogg. Jeg er så motivert for å kjøre på nå! 😀

I forhold til maten så skal vi kjøre i gang ny sukkeravtale frem til jul. Vi skal nyte julen fult ut så da er det fint å gjøre et godt forarbeid. Frysen er full av fisk så jeg blir å fortsette med fisk hver dag. Relativt høyt karbinntak og passe mengde protein og fett. Fremover vil jeg ha hundre prosent utbytte av treningene mine og det krever BRA og NOK mat. Jeg har blitt så inspirert til å lage smoothies nå, så det blir nok en del av det også fremover.  I løpet av neste uke skal jeg lage et innlegg om maten min gjennom en dag for dere som er interessert i det 🙂

Super motivert!! 😀

PS: har du fått med deg nyheten fra 2xu, med høyere liv?? I’m in love!1415603782

Del gjerne!
error
4 comments
  1. Hei 😀 Kanskje du kunne kommet med noen tips eller forslag til øvelser man kan gjøre de enkelte dagene, når man splitter slik som beskrevet over? Jeg skjønner at du ikke kan dele hele treningsprogrammet ditt altså! Men skulle så gjerne hatt litt inspirasjon til nye, gode øvelser 🙂

    1. jeg kan lage et innlegg med forslag 🙂 takk for tips ! 🙂

  2. Venter i spenning på innlegget med forslag til øvelser på de ulike dagene i ditt nye treningsprogram 🙂

    1. det kommer på fredag 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *