FREDAG OG NY SUKKERAVTALE

IMG_2388

God fredag !
Jeg våknet med hoven, tørr og sår hals og en hoste som smaker bakterier. You know the drill. Møtet med kulda var litt i hardeste laget for kroppen min, hehe. Jeg har avlyst pt-timene mine for dagen og skal kun ta i mot Elin Brandsfjell som kommer fra nord og skal ha formsjekk før jeg finner sofaen. Jeg var coach for henne ifjor da hun stilte i bikini fitness, så det blir spennende å se henne i dag for å legge en plan for veien videre 🙂

Både jeg og Gøran kjenner på søtsug etter ferien. Det er helt utrolig hvor fort kroppen vender seg til sukker! Vi skal kjøre i gang ny sukkeravtale nå og i dag skal jeg få opp nytt kryss-skjema på kjøleskapet. Det er noe magisk med det å krysse av for hver dag. Vi må dog ha noen planlagte hull, det er jo snart desember og da er det greit å kunne lage kakemenn og pepperkakehus med hverandre og venner uten å måtte stå i mot litt smaking. Vi skal bli enige om hvor mange «fridager» vi skal ha, men målet er å ha sukkerinntak forbeholdt spesielle anledninger. Jeg er gira på å få bort cravingsa igjen ! 🙂 Det er ikke så mye som skal til men det kan være tøft de første dagene. Dette klarer vi.

Noen flere som er med på sukkerfri desember (frem til jul) ?  😀 ♥ Tightsen på bildet over får du nå til halv pris! Den er av typen antishake og holder ting på plass. Du finner den her.

Del gjerne!
error
10 comments
 1. I’m in, Julie 🙂 🙂

  1. kult! 😀

 2. Jeg er med!! Rusbrus i helgene tells ikke da :-)) begynner å bli bra form på rumpa di nå! Har sluttet med truse under tights nå jeg også, utrolig deilig i grunn, så slipper man å vise stringen! Lukter fort litt rumpe i tightsen, men vasker etter hver trening.. Langt igjen til rumpa di, men er streng og bestemt på treningen om dagen! Noen tips til vinter tights? Vinter outdoor antrekk? :-))

 3. Har vært sukkerfri siden 1. september, men nå trenger jeg ny motivasjon! Er seff med 🙂

  1. bra jobba! gøy 😀

 4. Jeg vil gjerne bli med på sukkerfri desember frem til jul!

  1. så bra 😀

 5. Jeg og søstra mi skal ha det fram til julemorgenen:)

  1. så bra ! lykke til 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *