SØNDAGSTIPS – ACCESSORIZE !

IMG_9848
IMG_8918-001

For meg har tilbehør til treningen vært noe jeg har fått mer og mer av med tiden. Enkelte ting kan faktisk gjøre det lille ekstra og ta treningen videre, deriblant nyrebelte, løftereimer og håndleddstøtte. Man kan si at man burde klare seg uten, men min mening er at små hjelpemidler bare er positivt. Hvorfor la grepsstyrken hindre deg i å bli sterkere i hele kroppen, for eksempel?

Akkurat nå har x-life tilbud på masse tilbebør fra better bodies og gasp. Under ser du et lite utvalg.  Nyrebelte er genialt å bruke i tunge løft og få repetisjoner i knebøy og markløft for godt buktrykk. I markløft bruker jeg løftereimene når grepet hindrer meg i å løfte tyngre, samt hvis jeg har myoreps eller droppsett i hantelroing og grepet rett og slett kommer til kort. Jeg vil ikke at grepsstyrken min skal hindre meg i å prestere. Håndleddstøttene bruker jeg på tunge løft i benkpress for å støtte opp. Det er et lite ledd og trener man mye benkpress og pressøvelser generelt kan det fort bli mye påkjenning.

Du finner hele utvalget av tilbehør her. Litt for en hver smak! Nå er alt på halv pris. Tilbudet gjelder ut november. Kanskje du finner noen julegaver? 😉

 

Desktop71

Innlegget inneholder reklame

Del gjerne!
error
Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *