MIN INSPO PÅ INSTAGRAM

Instagram er en super inspirasjonskilde for meg, både når det kommer til trening, kosthold, treningsklær og også sminke. Jeg syns det er utrolig gøy å følge mennesker som viser seg fra mange forskjellige sider eller som skiller seg ut på en eller annen måte. Jeg liker best de som er veldig ulike meg selv. Etter at hashtaggen #belfie oppsto har jeg fjernet mange fra feeden min på instagram, rett og slett fordi nakenhet ikke inspirerer meg. Det som inspirerer meg er mennesker som skiller seg ut, er seg selv og har fokus på prestasjon og funksjonalitet, også tiltrekkes øynene mine veldig av sterke farger 🙂 Her er mine store inspirasjonsfavoritter på instagram!

Først og fremst: @Mankofit
Denne dama er RÅ! Knall fin fysikk, utrolig fleksibilitet og samtidig veldig smart og reflektert. Mitt favoritt sitat fra henne så langt; «I refuse to lie to people about reaching their fitness goals. I will empower them, motiate them and educate them with the truth and not lies!»  Sjekk ut denne dama! Hun har ikke bare mange fine bilder men også mange treningsvideoer.

mankofit

 

Så er denne spreke dama, Christina Vukicevic – @cvukicevic_ssc
Sju ganger norsk mester i 100 meter hekk! Denne dama er spenstig, rask, sterk og utrolig inspirerende. Uten tvil ett av mine største forbilder innen trening. Jeg lurer på om det er noe hun ikke kan?

cvukicevic

Sprek mamma @funkygine !
Hun er sprek, fargerik og utrolig vakker. Treningsvideoene hennes og de fargeglade bildene gjør meg rett og slett glad! Og de beina hennes??? Oh my gosh. Dama er tvers gjennom inspirerende! Definisjonen på milf? I think so.

funkygine
Min instafeeds mest fargerike konto: @luciaven
Jeg elsker neonfarger i alle former, så denne kontoen er perfekt for min feed. Glade og fargesterke bilder som viser ei sprek og flott jente med et nydelig smil. Og en annen ting som er gøy – x-life har tatt inn noen av klærne hennes! Must haves sier jeg bare!  Jeg er forelsket i stilen hennes, rett og slett.

luciaven

 

Hvem er dine favoritter på instagram?

Del gjerne!
error
2 comments
  1. PT Julie er min favoritt 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *