GRØNNSAKER I PULVERFORM ELLER VANLIG ?

Alt mulig av grønt pulver har jo blitt veldig populært de siste årene. Grønnsakspulver skal gi oss samme næring som grønnsakene gjør, bare i mye større kvantum. Er det egentlig nødvendig? Jeg  er litt delt.

Ja…
Om man er veldig kresen eller sliter med å få i seg grønnsaker for en eller annen grunn så mener jeg at grønnsakspulver kan være smart å benytte seg av. Det beste vil alltid være helt naturlige ubehandla grønnsaker etter min mening, men om man ikke får spist det naturlig så er pulver bedre enn ingenting. Prisforskjellen på grønnsakspulver og grønnsaker er jo dog grunn nok til å velge fra grønnsaksdisken.

Og nei…
For oss som liker grønnsaker og ikke har problemer med å få det i oss syns jeg ikke noen form for grønnsakspulver er nødvendig. Spiser man variert og får i seg grønnsaker hver dag så har man kommet langt uten å tømme lommeboka. Vi har jo faktisk mange skjulte superfoods på rema1000, og et besøk på en fancy helsekost er faktisk ikke nødvendig!

IMG_1155IMG_1150Tights // Lang topp (adlinks)

EKSEMPLER PÅ GRØNNSAKER SOM HAR MYE Å TILFØRE KROPPEN:
Nedsetter risikoen for kreft : Brokkoli, rosenkål, spinat, gulrot, stangselleri og blomkål
Virker betennelsesdempende: Ingefær og hvitløk
Dette er bare eksempler! Grønnsaker generelt er bra for oss, ikke bare disse som blir nevnt her.

Hvorfor ikke lage en smoothie med noe av dette en gang til dagen istede? Jeg skal jammen meg prøve ut litt forskjellig å komme opp med en smoothieoppskrift til dere. Ja til å benytte seg av grønnsakene i matvaredisken fremfor pulver! Jeg startet dagen med supersmoothie selv i dag. Oppskriften har jeg ikke kommet på selv men dere får se den neste mandag ; )

Del gjerne!
error
2 comments
  1. Alle de gode, fine og herlige ordene du bruke om andre i forrige innlegg bruker jeg om deg!! Du er min store inspirasjon Julie!!

    1. så hyggelig å høre :D:D

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *