VIDEO; FORSLAG TIL DYNAMISK OPPVARMING

Jepp, da er det videoonsdag igjen ! Jeg fikk spørsmål om oppvarming til styrketrening, så da tenkte jeg rett og slett å kombinere svaret mitt med å samtidig lage videoblogg. Her har jeg filmet to sekvenser som jeg gjerne kjører gjennom selv om jeg kun skal trene enten overkropp eller underkropp, rett og slett fordi jeg liker å forberede hele kroppen på det som skal skje. Man bruker jo overkroppen mye i beintrening også, f.eks. knebøy og rumensk markløft, for å nevne noe. Dette er bare et forslag og jeg endrer oppvarminssekvensene mine ganske ofte, alt etter hva jeg har behov for. Har jeg behov for tøying av bakside lår en periode så legger jeg til dynamisk tøying i oppvarminga, for eksempel. Slik endrer jeg etter behov.

Jeg anbefaler for deg også – kjenn etter på hva du trenger og tilpass oppvarminga di etter det! Jeg er ikke spesielt stiv noe sted for øyeblikket, så det er kun hoftebøyerne jeg har behov for å kjøre dynamisk tøing av. Den siste tiden har jeg valgt å ha ekstra fokus på rumpekontakten så da er det naturlig å også ha ekstra fokus på det i oppvarminga.

Del gjerne!
error
1 comment
  1. Takk for tips!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *