EN DAG MED MAT

IMG_1167

FROKOST ♥
Etter Thailand turen har jeg vært hekta på smoothie. Det er derfor frokosten om dagen. Jeg putter oppi det jeg har i kjøleskapet/ frysen. Ingrediensene består somregel av bananer, blåbær, spinat, kokosmelk, nøtter og proteinpulver eller kesam. Jeg fryste ned en hel haug med most banan i sommer og det er veldig glad for nå !

IMG_0976

LUNSJ ♥
Arbeidstidene mine varierer en del så derfor er det også en del variasjon i lunsjen. Om jeg spiser en sen lunsj hjemme så består den somregel av sei/laks og raspet potet. Om jeg spiser på jobb så blir det ofte laks/sei og en haug riskaker eller speltlomper sammen med vann med sitron.

IMG_1132-001IMG_1123-001

MIDDAG ♥
Jeg må innrømme at jeg somregel slår sammen middag og kvelds til en stor porsjon,  men om jeg spiser middag så blir det ofte speltlompepizza med karbonadedeig, kylling eller tunfisk og en haug av grønnsaker, eller noe så enkelt som havregrøt eller en repetisjon av lunsjen. Jeg er ikke noe middags menneske og foretrekker faktisk typisk frokost og kveldsmat fremfor middag.

IMG_1180

KVELDS ♥
Vi spiser somregel kveldsmat sammen her i huset og det blir ofte en stooor porsjon med noe godt. Jeg elsker pasta og karbonadedeig, ellers blir det ofte en stor bolle havregrøt eller en stor tallerk med speltlompepizza.  Jeg ELSKER maten jeg spiser og går aldri lei !

SAMSUNG CAMERA PICTURES

I tillegg til måltidene har jeg en shake før trening med BCAA (hvis ikke jeg trener rett etter et måltid) og kreatin. Etter trening koser jeg meg med proteinpulver blandet med vann og sukrin gold og riskaker. God gammeldags etter treningsmat – ikke fordi jeg må men fordi jeg digger det !

Del gjerne!
error
2 comments
  1. Her var det jaggu mye sunt! Inspirerende 😀

    1. så bra du syns det 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *