MASSASJE OG SHREK-SMOOTHIE

Som jeg har nevnt før så er jeg et sommermenneske, og vinteren har liksom aldri vært noe positivt i mine øyne, sett bortifra julehøytiden selvsagt. I sommer bestemte jeg meg for å prøve å se positivt på vinteren og ikke sitte med armene i kryss i fire måneder og kun vente på sommeren. La oss være ærlig – vinteren er en stor del av det å bo i Norge, om vi liker det eller ei. Hvorfor ikke gjøre det beste ut av det?

Selv om ikke det fristet å kle på seg for å komme seg ut på joggetur i går så gjorde jeg det likevel. Gradene begynner å krype nedover så det var betraktelig kaldere enn da jeg løp i sommer. Men så er det noe fint med Norge, vi har utrolig frisk og deilig luft. Det er virkelig uvurderlig, og jeg har ikke satt pris på det før jeg prøvde å jogge i Thailand (som har en HELT annen luft enn her). Etter den friske joggeturen lagde jeg meg en grønn/brun «gjørme» smoothie før vi satte i gang en liten massasje session i stua. Jeg tok massasjekurs på Afpt forrige høst så det er gøy å holde det ved like. Gøran er veldig god på massasje så i tillegg til å få øve meg på det jeg kan, lærer jeg også nye ting når jeg masserer han. Vinn-vinn !

IMG_1208 IMG_1218

Massasje er ikke bare nyttig for å kunne prestere bra på trening og for å bli kvitt vondter og smerter, det er også en kosellig ting å gjøre som par. En fin ting å sysle med når nettene blir lange og kulda setter inn 🙂

Så over til min grønn-brune smoothie…Jeg brukte
– 1 naturell gresk yoghurt 14 fra Tine (ikke toppingen)
– 100 g blåbær
– 1 most frossen banan
– 3 ss kokosmelk
– 1 liten håndfull spinat
– 2 ss sukrin melis

Jeg mikset dette sammen og la toppingen fra yoghurten oppi til slutt. Nam!! Fargen ble en smule shrek-aktig, men smaken var helt himmelsk 🙂  God søndag !

IMG_1206

Del gjerne!
error
2 comments
  1. Det er jo som du sier – friskt og deilig – å jogge ute når tempem kryper nedover! Jeg bare elsker å kjenne kulida bite litt I kinnene 😀 Skjønner hva du mener med dårlig luft I Thailand, man ser jo at den er grå!!

    1. jepp, så sant! det er noe annet her i Norge 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *