JULIES JULEBUD

Tidenes tittel, eller hva?? :’D

Stressa for julehøytiden som allerede er i gang?  Her kommer mine julehuskeregler!

♥ Å spise masse middag og spise seg mett er ikke farlig
♥ Å spise sammen med familien og venner er koselig og sosialt
♥ Du blir ikke feit av å spise anderledes i et par dager
♥ Legg treningen til morgenen så du har hele dagen til famiien og avslapning
♥ Det er 360 andre dager i året, så cut yourself some slack for once
♥ LEGG VEKK ALL DÅRLIG SAMVITTIGHET!
♥….og den viktigste regelen av alle : KOS DEG ! 🙂

20121224_175451

Jeg forstår veldig godt at du vil ha damagecontrol i jula og helst ikke legge på deg noen ting. Det vil ikke jeg heller, men samtidig så vet jeg, etter en del år med jul, at julemat og julekos er for koselig til å holde seg unna. MÅTEHOLD er derimot noe jeg skal snakke mer om her på bloggen og det kommer i et eget innlegg. Mengden er nok det som avgjør om jula «setter seg på stolen» eller ei 😉 Mer om det på fredag !

Poenget mitt med punktene over er at du skal føle at du kan slappe av i julen og ikke stresse med mat eller trening. Julen er så verdifull og tiden med familie og venner bør være viktigere enn at du skal ha i deg helt perfekt antall gram det og det. Vi har resten av året på å holde oss til et bra kosthold. Hvorfor sløse vekk årets koseligste tid på å stresse? Jeg oppfordrer deg til å øve på å nyte! Tiden flyr så fort! Etter jul har du plenty av tid til å komme deg tilbake i rutine. Don’t worry – be happy !

4 comments
  1. Jeg er så enig med deg!!

  2. Flott innlegg, liker Julies julebud 😀 Dette er nok noe som berører mange, man får lett raskt dårlig samvittighet av å ikke «være flink», selv om det egentlig ikke er det som er det viktige fokuset. Derimot er det viktig som du sier – å kunne nyte den fine tida. Ønsker deg ei kjempefin adventstid!

    Et spørsmål om noe annet: I et tidligere innlegg på bloggen din skrev du at du hadde fått en digital fettklype. Kan du tipse om hvor man kan få tak i en slik dersom det er noen steder i Norge? 🙂

  3. Så sant, så sant

  4. Du har gode poeng! Man blir så borte i alt fitnesshysteriet, og glemmer at det finnes ingen regel uten unntak,også angeånde trening og kosthold 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *