FESTLIG HELG OG NY UKE!

Desktop74

GOD MANDAG!
Vinneren av konkurransen min er kåret. Hun heter Solveig Jensen og er blitt kontaktet på mail! 😀

I helgen har det blitt usedvanlig mye festligheter, gitt!
På fredag hadde jeg en sen feiring av bursdagen min og på lørdag var det julebord med National Oil Well. Ikke akkurat en detoxhelg, haha ! Selv om desember byr på mange usunne fristelser så betyr det ikke at man må leve som en dass fra mandag til søndag. Helgen var moro og jeg fikk i meg mye mat, drikke og snacks. Nå er det derimot mandag og jeg startet dagen på gymmet med litt cardio for å kickstarte uka etter en natt med minimaaalt med søvn! Å sove lenge funker dårlig om man vil ha tilbake en god rytme. Riv deg ut av senga og få kroppen i gang, så blir du trøttere til kvelden 🙂

IMG_0078
Topp fra Better Bodies ♥♥ Skins kompressjonstights som du får nå til 67% rabatt (spar 600 kr!) (adlinks)

Ut av høye hæler og finstas – inn i treningsklær og joggesko!
Planen for dagen er som følger; Jobb på shapes med timer og kontor og en styrkeøkt på skuldre og rumpe. En veldig fin mandag skal dette bli!

I dagens økt skal jeg gjennom; Enarms pushpress m. hantel, sidehev i kabel, facepulls, glutebridge, kickback i kabel, rumensk markløft m. hantler og ja-nei maskin. Høyrep på alt. Gleder meg!

☺ Ha en fin mandag alle sammen!

6 comments
  1. Moren min smugleste over skulderen min og sa at «det var da voldsomt som det korsettet der var strammet inn»…. prøvde å forklare at jeg tvilte på at det var tilfelle, men hun ville ikke høre. heheheh jaja du får ta det som et kompliment! God jul til deg!

    1. Hahaha 😀 takk for det! Ikke noe korsett her i gården nei 🙂 god jul til dere begge! 🙂

  2. Så utrulig flott du va! Vær stolt over dæ sjøl 🙂

    1. Tusen takk for det!! 🙂

  3. Du ser helt fantastisk ut!!!

    1. Tusen takk for det!! 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *