JULIE’S CHALLENGE DAG 9

10days
9. DIN FAVORITT KROPPSDEL PÅ DET MOTSATTE/SAMME KJØNN

20121102_174933

Det er vel ingen hemmelighet at jeg er en rumpefantast og det har jeg alltid vært. Ass is da shiiiat ! ..?
Men, jeg er egentlig veldig glad i kropp generelt. Sammen med dat ass så liker jeg spesielt runde og markerte skuldre. Det syns jeg er råsexy på både gutter og jenter. På jenter syns jeg det er råfint med smal midje og kraftig hamstrings, det er noe jeg alltid legger merke til på andre jenter. På gutter er det jo matchotrekkene som er viktig spør du meg, skuldre, kraftige armer og bein som står i stil (VELDIG viktig med helheten!) Heldig for meg så har jeg en kjæreste med ideel kropp for mine preferanser 😉

Så, hvilke kroppsdel liker du best ?

Del gjerne!
error
Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *