KOM LENGER I 2015

Har du nådd målene dine i år?
Har du kommet så langt du ønsket?
Har du holdt nyttårsforsettene du satte deg i starten av året?

2015 kan bli bedre enn 2014! Du kan nå nye høyder, bli bedre, sterkere, raskere og mer fit enn noen gang. Hva med å gjøre 2015 til det beste året til nå? Høres det fristende ut?

blogg 201435

Jeg tilbyr ingen magisk pille eller kur som gjør underverker på en uke. Jeg tilbyr hjelp med trening og kosthold som vil gjøre deg mer utrustet til å oppnå det du ønsker og oppfylle drømmene dine. Gjennom min hjelp skal du kunne prestere bedre og se bedre ut samtidig som du spiser god mat og har det bra – OM du legger inn jobben som kreves. – For det krever noe av deg.

Jeg har ledige plasser til oppfølgingskunder fra januar av, og nå søker jeg mennesker som ønsker å gjøre alvor av drømmene og målene sine. Er du motivert og gira på en forandring? Da er du kunden jeg ønsker meg! Vær rask med å kontakte meg, så reserverer jeg plass til deg som oppfølgingskunde fra januar av. Ønsker du kun en kostplan og hjelp med treningsprogram? Da er det også mulig. Se «diett og trening» i menylinjen for mer info. Vær rask der også, så slipper du lang ventetid.

Se mer info om oppfølgingen under «oppfølging» i menylinjen.
Kontakt meg på: din.pt@live.no – vær rask !
Ser frem til å høre fra DEG !

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *