NY FAVORITTØVELSE + SUKKERAVTALE

Nå begynner det jammen meg å nærme seg jul og et nytt år. Jeg har allerede begynt å tenke litt på hva jeg ønsker for det neste året. For å komme videre og bli bedre er det viktig for meg å sette meg konkrete mål. Det gjelder både privat og med firmaet mitt. Det er gøy å tenke tilbake på hva dette året egentlig har bydd på. Hvor mye jeg har opplevd og lært, på godt og vondt. Det er det beste med å ha blogg. Man lagrer minner, tanker og opplevelser. Hvert år lager jeg et «oppsummering av året» innlegg, og det skal jeg gjøre i år også. Det kommer litt nærmere årsskiftet.

IMG_0128-001

Rosalilla sett fra Better bodies ♥ Topp & tights

Over til noe annet – jeg har fått en ny favorittøvelse. Step up på høy benk. Jeg prøver meg frem med forskjellige stillinger på overkroppen for å oppnå best rumpeaktivering. Til nå har jeg erfart at det faktisk varierer litt økt til økt hva som funker best den dagen. Kroppen er rar, men det er det som er gøy ! Jeg kjører helst høyrep eller færre reps med tung vekt. Da brenner det godt i bakenden. Just the way I like it !

IMG_1384-001

Husker dere jeg spurte om dere ble med på sukkerfri desember frem til jul? Hvordan har det gått? Jeg har hatt noen avvik, akkurat som planlagt. Vi har vært på julebord, jeg har besøkt bestefar også har vi hatt bakedag. Alt i alt er jeg veldig fornøyd med min desember til nå med tanke på sukkerinntaket. Det har kun vært «gyldige» avviksdager og da har ikke inntaket vært stort heller 🙂  Denne uken blir det mer baking og julebord med Shapes på fredag. Så får vi se hvordan det blir med sukkerinntaket da. Jeg har laget sukkerfri pepperkakedeig til ikveld, så det bør ikke være noe problem 🙂 Jeg elsker å ha et kryss-skjema. Da har jeg liksom litt system og noe å forholde meg til ! Bildet er tatt for en stund siden så jeg har kommet lengre enn det står der. Tenk, nå er det bare åtte dager til jul!!! 😀

2 comments
  1. jeg har vel ingen kryss nesten på det skjemaet :p

    1. Hehe nei ikke mange

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *