SLITNE BEIN OG PÅFYLL

God søndag !
I skrivende stund sitter jeg her med en utrolig sliten kropp, spesielt bein og rumpe. Jeg har fått til mange knall gode økter denne uka i tillegg til to solide løpeøkter (1 mil og 6 km) så nå kjenner jeg at jeg må ha litt hvile. Det er en veldig viktig del av treningen folkens – nok hvile! I perioder har jeg så mye energi at jeg fort trener masse og glemmer bort hvilen, men så kommer somregel smellen senere. Det er i grunn like greit å sørge for  å hvile før det går så langt…;)

IMG_0115

Beina mine har gått gjennom tung knebøy, tung rumensk markløft, høyrep lett rumensk markløft, burpees, bulgarsk utfall, haugevis av hipthrusts, løping OG rulling med foamroller denne uka! Jeg er nesten imponert over at de fortsatt henger på, haha. Her har jeg på meg kompresjonstights fra Skins. Sitter som støpt – akkurat slik en kompresjonstights skal ! Nå får du den til kun 299 kr og du sparer hele 600 kr. Genseren er såå digg. Baggy og litt lengre bak enn foran.

IMG_0104

Jeg fikk heldigvis fylt på med litt kosttilskudd før jul. Det var tomt for både zma, kreatin og selolje så det var på høy tid! Dette er tilskudd jeg bruker daglig så jeg blir liksom litt satt ut av spor når jeg plutselig er tom. Note to self; skriv ned når boksene begynner å bli tomme så jeg får bestilt i god tid 🙂  Begynner du å gå tom er det lurt å bestille nå, så har du det når det nye året starter! Når du har alt du trenger er det lettere å komme raskt inn i gode rutiner 😉 God søndag !

IMG_1492

Del gjerne!
error
Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *