SISTE ØKT FØR DEN STORE DAGEN

IMG_0134

Jeg er personlig ingen an av hipthrust med masse vekt. Har jeg for mye vekt så er det fort gjort å la hamstrings ta over mye av jobben som vi vil at rumpa skal gjøre. Jeg har alltid en vekt som tillater meg å ha helt kontroll på rumpa og muskelkontakten. Hva er egentlig poenget hvis ikke så lenge målet er å trene rumpe? I glutebridge kjører jeg gjerne med tyngre vekt, for der er det mye lettere for meg å kun bruke rumpa. Jeg er kanskje litt rar, men så gjelder det jo til syvende og sist å finne det som passer en selv 😉

Den siste treningsøkten før den store dagen så slik ut:
♥ Dynamisk oppvarming og rumpeaktivering
♥ Step ups på høy benk 4 sett, 8 reps
♥ Hipthrust, 1 sek hold på topp 4 x sett, 16 reps
♥ Pull through Myoreps
♥ Gående utfall sidelengs, 3 sett, 12 reps pr.bein
i supersett med
♥ Jump squats, 3 sett, 12 reps

Økta ble utført på Gørans hjemsted, Byremo. Der skal vi spise biffmiddag med familien hans i dag, også skal jeg kjøre hjem i kveld og feire jul med min familie i morgen 🙂 Perfekt jul♥ Nå skal jeg bare NYTE god mat, drikke, snop og det beste selskapet jeg kan be om. Min fine familie og svigerfamilie ♥ GOD JUL !

Til slutt – Sjekk denne videoen til Bret Contreras. Han har et meget godt poeng her!

Del gjerne!
error
Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *