ÅRET 2014 – DEL 1

bloggbilder ikke slett1

I januar startet  vi året med en deilig tur til Gran Canaria med mine foreldre. Vi koste oss med soling, mat og trening. En deilig start på året. Når vi kom hjem begynte jeg å delta på kettlebellsaltimer og gikk jevnlig en gang i uken. Februar kom brått på, og jeg husker det skrantet på motivasjonen på treningsfronten. Jeg fokuserte på styrke og hadde mange tunge økter i tillegg til kettlebelløktene. Jeg brukte også mye tid på tøying, siden det å komme ned i spagat var ett av målene for året (som forøvrig ble glemt bort med tiden).

IMG_8814-001

Så kom MARS, en av de tyngste månedene i året, spør du meg. Jeg sleit litt på matfronten og hadde mye vondt i magen. Jeg brukte en del tid på å finne ut hva slags mat jeg reagerte på. Dette var veldig demotiverende, men jeg trente likevel som normalt og prøvde å holde rutinene vedlike. I denne perioden gikk jeg litt opp i vekt og følte meg generelt ikke så bra. I min desperasjon leste jeg mye om hormoner, deriblant kortisol og leptin, som jeg også skrev en del om. Jeg gikk også totalt ut av komfortsonen og hadde også min første saltime  på Shapes – «Bootymandag».

bloggbilder ikke slett2

I april ble ting litt lysere for meg. Jeg kuttet ut avocado, riskaker og cottage cheese og magen min kom på rett kjøl igjen. Jeg trente veldig bra og koste meg fortsatt med kettlebelltimene. I tillegg var jeg coach for Elin Brandsfjell som debuterte i bikinifitness og stilte med råbra form. En gøy opplevelse og meget vellykket diett og oppkjøring. I denne tiden var jeg også i god gang med å redusere fettprosenten med minst mulig anstrengelse. Det skrev jeg mer om siden.

IMG_9659

MAI ble en litt roligere måned for meg treningsmessig. Jeg jobbet mye både på senter og på nett og hadde mye fokus på det. Jeg kuttet ut kettlebellen og brukte en del tid på å finne nye rumpeøvelser. Jeg og Gøran startet også på prosjekt «90 dager uten sukker» som skulle vise seg å bli en sann suksess ! Vi dro også til Sandefjord for å heie på min kollega Cathrine som debuterte i bodyfitness for team Shapes.

bloggbilder ikke slett3

JUNI ble nok en hektisk måned på jobb. Dette viste seg å bli den måneden med flest pt-timer i hele 2014. Jeg følte jeg var på gymmet til alle døgnets tider, haha. Jeg trente mye ute og startet ofte dagen med sprint på bane. Bloggen ble pepret med innlegg om hvordan man bør måle sin egen fremgang og at man skal støtte seg selv på veien mot mål og være sin egen støttespiller – noe som var vel så mye til meg selv.

IMG_9665-001

Så kom sommeren og JULI, min favorittmåned.
Jeg brukte mye tid på sprint og koste meg i solsteika. Jeg fikk en liten sommerferie og den ble tilbragt på Gørans hjemsted på Byremo. Der slappet vi av og nøt livet. På bloggen var det mye snakk om nakenhet og selveksponering, en sak som opptok meg veldig på det tidspunktet. Jeg fremsto antakelig for mange som en konservativ gammel kjerring, men meningen min måtte likevel frem.
DEL 2 AV MIN  ÅRSKAVALKADE KOMMER SENERE! 🙂

8 comments
  1. Syns du det er greit å telle kalorier, fordi man må passe på å få i seg nok i forhold til hvor mye man forbruker?

    1. Da er jeg mer fan av å ha en plan med nok mat og mange alternativer slik at du slipper å telle og tenke hele tiden. Jeg kan hjelpe deg med det om du vil 🙂

      1. Hva koster det?

        1. Du ser priser og info under «diett og trening» i menylinjen 🙂

  2. koselig med tilbakeblikk 😀

    1. ja, det er igrunn det! 🙂

  3. Fant du ut om det var noe spesielt du reagerte på, eller holdt det å kutte ut avokado, riskaker og cottage cheese?

    1. Jeg hadde spist de matvarene veldig mye, så jeg mistenkte at jeg hadde utviklet en intoleranse. Når jeg kuttet det ut forsvant vondten i magen. Nå kan jeg spise det i små mengder uten problem, men jeg merker fort når jeg spiser for mye av det 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *