JULIE’S KICKSTART SMOOTHIE

Nå som jula er over kjenner jeg at jeg må stå i mot et aldri så lite antiklimaks. Jeg lever meg så inn i julen at det blir så innmari nedtur så alt er over. Men hva kan man gjøre? Det var koselig mens det varte, nå må vi styre nesa frem 🙂 Det hjelper å planlegge den kommende måneden og få tankene over på noe annet. Det er tross alt en hverdag som venter rett rundt hjørne. Nærmere presist fredag for min del. Da er det jobb igjen på Shapes. Det skal bli godt med hverdag igjen også, jeg skulle bare ønske vi kunne hoppe over vinteren.

Jeg tenkte å tjuvstarte på 2015 og målene mine for januar. Jeg startet dagen med sprint på mølle og en lilla smoothie med de sunneste ingrendienser. Nå er det slutt på sukker og enorme middagsporsjoner. Vel, jeg spiser stor middag til vanlig og, men ikke med påfølgende sjokolade og småkaker…;)

IMG_1557 IMG_1558

Her har du oppskriften på min kickstart smoothie!
♥ 1 håndfull fryste skogsbær
♥ 1 frossen banan
♥ 1 ss spirulina
♥ 1 ss gojibær
♥ 1 scoop vaniljeprotein
♥ vann til ønsket konsistens

Man kan si mye om spirulina og annen supermat men jeg syns det er en veldig enkel måte å få i seg mye næring på, og da spesielt når jeg lager smoothie. Jeg drikker ikke spirulina for seg selv, men som en supplement i smoothie er det perfekt. Så gir fargen meg litt ekstra god følelse og samvittighet 😉 GOD MANDAG !

IMG_1561

2 comments
  1. Hei!

    Smoothien så veldig god ut, men smaker det spirulina når du drikker den? 😉

    1. Hei !
      Heeelt ærlig så kjenner man smaken litt, men jeg syns det går helt fint. Jeg klarer ikke drikke den for seg selv så i smoothie fungerer det veldig greit 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *