TRE TIPS FOR EN MER EFFEKTIV TRENINGSØKT

Desktop45
Topp // Tights

Fokusèr på det du gjør her og nå. Kjenn hvile muskel som jobber og konsentrer deg om det som skjer. Ikke la tankene vandre på den neste øvelsen du skal utføre eller hva du skal gjøre senere. Mindfulness er utrolig viktig når du vil ha full effekt av treningen !

Sjokkèr kroppen ! Varier med forskjellige grep, reps og stillinger. Roing kan gjøres med bredt grep, smalt grep, med kabel, med stang, eksplosivt, sakte, med myoreps, restpause, 5-4-3, 20 reps, reps hvor du bruker x-antall sekunder på senkefasen osv osv. Variasjon gir kroppen din «sjokk» som absolutt vil booste din fremgang. Når kroppen får sjokk så skjønner den at den må bygge seg bedre og sterkere slik at den er klar neste gang du utsetter den for noe lignende.

Push grensene dine. Står det 10 reps på programmet ditt og har kommet til den tiende uten å være sliten? Da bør du vite hva du bør gjøre. Økt vektene eller ta flere reps ! Et program er et papir, kroppen din er levende. Push den og la det svi. Trener du med samme belastning dag inn og dag ut så skjer det ikke noe nytt med kroppen din. Ikke vær redd for å presse deg selv !

Klærne er sponset av x-life.no

Del gjerne!
error

4 Thoughts on “TRE TIPS FOR EN MER EFFEKTIV TRENINGSØKT

 1. Hilde on mai 28, 2013 at 9:31 am said:

  Ville bare si at dette er den beste bloggen jeg har lest, du inspirer med både treningen og den positive instillingen din til ting!:)
  Har tenkt tanken på å bli personlig trener selv, så lurer litt på hva du syns er best og «værst» med jobben? og om du kanskje har noen tips? 🙂

  Ha en fin dag videre! 😀

  • julie on mai 28, 2013 at 10:49 am said:

   Så koselig å høre Hilde!! 🙂
   Det er absolutt mest positive ting med jobben som pt, men det eneste er at man må alltid være 100% fokusert og med, og på tunge/dårlige dager kan det være en utfordring. Ellers er det ingenting å klage på 🙂

 2. check, check, check !
  Hater å gå fra treningssenteret å føle at jeg har gjort en dårlig innsats, så jeg gir meg ikke før jeg nesten spyr, vasser i svette eller ikke klarer å gå. Regner med at jeg ikke er alene om å halte ut av treningssentret fordi man er sliten i bena : D hehe

 3. Svandis on juni 15, 2013 at 2:21 am said:

  Hei! Hvor kjøpte du de skoene? Har lett etter dem i flere uker uten å finne dem! 😛

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Post Navigation