POSERING OG FROKOSTTIPS

Fra tirsdag til onsdag hadde jeg besøk av Elin som jeg coacher mot bodyfitnesskonkurranse i mars/april. Hun stilte i bikinifitness i fjor, så nå satser vi på en klasse høyere. Vi hadde poseringstrening sammen med Cathrine og ei treningsøkt på Shapes. Greit å få unna litt når hun først kommer sørover! Jeg elsker bodyfitnessposeringene. De er classy samtidig som de fremhever muskulaturen.

IMG_1620 IMG_1621

Vi hadde bryst, triceps og rumpe på planen og fikk kjørt oss godt. Vi fulgte planen som Elin har fått av meg så det var litt merkelig å trene sitt eget program, haha. Det var tungt hvertfall, det er sikkert. Spesielt for meg som trener lite bryst og spesifikt på armer. Uansett er det alltid bra med en økt i godt selskap 😉

IMG_1626 IMG_1627

Så – over til et frokosttips!
Noe så enkelt som omelett med seifilet og purreløk. Jeg brukte 3 egg, 1 seifilet (stekt på forhånd), litt paprika, salt, gressløk, permesanost og purreløk på toppen. Da var dagens fiskemåltid overstått samtidig som jeg fikk meg en frokost som metter lenge. Blir ikke bedre enn det ! Jeg anbefaler å ha ferdigstekt kylling/fisk/karbonadedeig i frysen så kan du enkelt ta opp når du trenger. Så slipper du å steke kjøtt/fisk hver eneste gang du skal spise det. Det er veldig tidsbesparende  å steke mye på en gang å ha liggende i frysen 😉

IMG_1616
Og du…? Ikke glem at du kan få et valgfritt produkt med 25% rabatt, SISTE MULIGHET I DAG ! Bruk rabattkode: 25 . Nettbutikken er full av freshe nyheter! Trykk på bildet under for å ta en titt 😉
1420197229

Del gjerne!
error
6 comments
 1. Selskapet på den økta va ikke noe å klage på nei 😀 masse motivasjon, å alltid hyggelig å morsomt å komme nedover 😀
  Digge deg, Julie 😀

  1. indeed! 😀
   var kjempe gøy å ha deg på besøk, digger DEG og! 😀

 2. Det var smart det tipset med å fryse ned ferdigstekt kjøtt! Holdt på å gi opp seifileten på grunn av at det tar så lang tid å preppe, men nå er det kommet nytt håp! Men hvor lenge kan ferdigstekt kjøtt holde seg i frysen før den blir dårlig?

  1. 🙂
   jeg har hatt fisk og kjøtt i frysen i en og to uker uten problem. Om det anbefales av «fryseeksperter» vet jeg ikke, men jeg lever hvertfall enda 😛

 3. er det sånn at når man trener på shapes, har man tilgang til alle tre senterne? 🙂

  1. Det stemmer! 🙂 Rige, Brennåsen og Østsia 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *