HOME MADE WITH LOVE

IMG_1641

Denne uken har jeg gjort noe for første gang – nemlig å lage min egen granola/ frokostblanding! Denne skal jeg bruke som topping på smoothier, i kesam og i havregrøten tenkte jeg. Jeg ble inspirert av Jannicke Hustad men laget min egen vri av det jeg hadde i skapene. Her er min oppskrift :

♥ Julie’s granola ♥
– 4 ss solsikkekjerner
– 100 g havregryn
– 1 håndfull hakkede mandler
– 2 ss linfrø
– 1 ss cocosa
– 1 ts honning
– 30 g sukrin gold
– kanel og kardemomme
gojibær (etter steking)

IMG_1636

Jeg smeltet honningen og cocosaen og blandet det inn med alt det tørre. La det ut på stekebrett og stekte på 135 grader i ca 20 min. Jeg rørte litt rundt i blandingen innimellom slik at alt ble stekt. Etterpå avkjølte jeg på rist og tilsatte gojibær. Nå har jeg en liten ladning, men jeg må absolutt lage mer. Det smakte veldig godt ! Neste gang vil jeg tilsette mørk sukkerfri sjokolade også 😉

Del gjerne!
error
2 comments
  1. Har aldri laget granola før, men nå inspirerte du meg jammen til å prøve 🙂 Må bare handle først 😀

    1. det var utrolig godt!! 😀 er sikkert godt uten kanel også, men jeg syns det gjorde det lille ekstra 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *