STRETCHING RUTINE OG NYHET

God søndag !
I helgen har jeg jammen hatt leserrekord og vel så det, takket være innlegget mitt om noe av det som provoserer meg mest. Utrolig gøy å få så god respons på noe jeg brenner så mye for!

Denne uken har gått i ett med mye jobbing. Det er jo tross alt januar og det følger med yrket. Jeg har en lei tendens til å heve skuldrene og bli veldig anspent i nakke og rygg når jeg jobber mye, og det blir ikke noe bedre når det kaldt i tillegg. Løsningen er derfor avslapping, tøying og avspenningsteknikker. I tillegg har jeg jo min kjære som kan bidra med massasje og det er meget etterlengtet akkurat nå. Jeg har startet dagen med litt pilatesøvelser og tøying denne uken og det er godt å kjenne på hvor avslappende og deilig det er.  Jeg vet ikke med deg, men jeg har hvertfall veldig behov for en kattestrekk i blant 😉  Se videoen under om du ønsker tips til en rutine du kan prøve selv.


 
blogg 201438-001

Tights // Topp  // Yogamatte (adlinks)

Tightsen jeg har på meg her er av merket Rohnisch, og vet dere hva? Nå har de kommet med en ny kolleksjon med rumpeløfte-effekt. Dere husker kanskje jeg skrev om Luciaven tightsen min som har felter sydd inn i stoffet som strammer på riktig steder? Det ser ut til at de har brukt noe ala samme effekt her bare ved hjelp av sømmer. Denne var den som først fanget blikket mitt. Fine, freshe og vårlige farger, det kan vi like! Jeg syns det er kult med noe nyskapende design som ikke er oppskrytt men som faktisk løfter rumpa på ordentlig! Blir spennende å prøve noe fra den nye kolleksonen. Sjekk den ut her.

Til slutt; en funkygine-pose 😉 Nyt søndagen !
IMG_1655-001

Del gjerne!
error
Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *