MITT BESTE RÅD FOR ENDRING AV LIVSSTIL

IMG_9967Tights // Topp på tilbud (adlinks)

Mitt beste råd for å endre og beholde en sunn livsstil?
GJØR DET ENKELT FOR DEG SELV!

Jeg visste i går at jeg hadde en hektisk uke i vente. Erfaringsmessig så blir det fort til at jeg kjøper lunsj på butikken, gjør mindre gode matvalg og generelt spiser ikke-optimalt i forhold til mitt mål når jeg ikke har gjort det enkelt for meg selv. Hvordan gjør jeg det enkelt for meg selv? Jeg lager mat i forveien slik at jeg har lunsjen klar hver dag og kjøtt og fisk i frysen som kan tas opp til middag/kvelds. Det som skjer da er at jeg utelukker situasjoner hvor jeg «bare må kjøpe noe i farta» eller «bare ta det jeg har». Bruker man en liten time på forberedelser så vil det fort føre til en uke med veldig bra kosthold kontra en uke med helt middels greit kosthold.

IMG_1670 IMG_1672

Etter familieselskap og feiring av svigerfar i går dro vi hjem og satte i gang med ukens forberedelser. For min del besto det av steking av seifeilet, laksefilet, grønnsaker og koking av couscous. Hvorfor couscous? Fordi det er laget på null komma niks, passer bra sammen med det meste og kan lagres i boks i kjøleskapet. Nå har jeg alle ingrediensene klare til ukens lunsjbokser:) og på toppen av alt – dette skjedde mens jeg så på mesternes mester på TV. Med andre ord – ikke noe stress i det hele tatt!

Mine tips er altså;
♥ Lag en ukesmeny for den kommende uken så du vet hva du trenger
♥ Stek opp kjøtt/fisk og legg på frysen for f.eks. 4 dager av gangen
♥ Varier med krydder, ris/pasta/potet/couscous og diverse tilbredning av grønnsaker for variasjon!

Del gjerne!
error
8 comments
 1. Hvordan steker du frosne grønnsaker i ovnen? 🙂

  1. legger dem på bakepapir, krydrer og har dem i ovnen på 200 grader til de ser ferdige ut 🙂

   1. Wow, de ble mye bedre enn hvis du koker de i vann! De blir alltid så innmari vasne. Takk! 😀

    1. så bra du likte det! jeg liker det også absolutt best stekt som dette 😀

 2. Så flink du er! Skulle ønske jeg var like flink å forberede meg. Det er virkelig noe jeg MÅ bli bedre på!

  1. så fort man får inn vanen så går det automatisk, og veldig raskt! 🙂

 3. Lager du Couscous og grønnsaker hver dag eller oppbevarer du dette?

  1. Lager for flere dager og har i kjøleskapet 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *