4 GRUNNER TIL AT DU IKKE LYKKES

IMG_0844

Denne overskriften var skikkelig klikk.no, eller hva? :’D Jeg sier ikke at dette ER grunnene til at du ikke lykkes, men det KAN være. Så, uansett verdt å tenke gjennom.

1. DU FINNER OPP UNNSKYLNINGER
Tenk deg om… Grunnen til at du ikke spiste sunt og/eller trente i går, var det fordi du hadde dårlig tid eller fordi du var på kafe? Er det virkelig gyldige unnskyldninger når du tenker på hva slags mål du har satt deg?

2. DU VET IKKE HVA SOM KREVES
Når man setter seg et mål så bør man vite hva som skal til for å nå det. Uten å vite det så kan det være du gjør akkurat litt for liten innsats hele tiden. Om du f.eks. vil ned i vekt så kan det være du må ta ett kakestykke istede for tre litt oftere enn du gjør akkurat nå.

funny-workout-quotes-v7xe9rgz

3. DU UTSETTER DET
Mandag er ingen magisk dag. Den største forskjellen gjør du I DAG. Har du spist noe usunt til frokost, lunsj eller middag? Da kan du fortsatt spise sunt resten av dagen. Gjør endring fra det minuttet du innser at du har gjort noe som hindrer deg i nå målet! Det er menneskelig å feile, men husk å reise deg opp igjen å gå videre så fort du kan.

4. DU PRATER MER ENN DU HANDLER
Man kommer ingen vei med å bare prate om alt man skal oppnå. Lag deg en konkret plan og sett i gang. Sett ord ut til live gjennom handling. Et godt tips er å benytte seg av et kryss-skjema hvor du krysser av for hver dag du har oppnådd det du ville. Det kan også hjelpe å dra med deg en venn, så kan dere ikke svikte hverandre men heller dra hverandre i gang på tunge dager.

Del gjerne!
error
Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *