HEKTISK DAG OG PROTEINKAKAO

God torsdag !
Er det flere enn meg som sliter med å få opp øynene om morgenen for tiden? Jeg er egentlig et A-menneske og når jeg først har våknet er det liksom ok. Men de siste dagene har jeg vært som en zombie til lang ut på dagen. Nesten skremmende at det går an å bli så trøtt, jeg som normalt sett liker å stå opp grytidlig!

IMG_1690

For å sikre meg en god start på dagen lagde jeg meg en proteinkakao for å ha noe å våkne på. Den kom til rett tid! Oppskriften er veldig enkel;

♥ 2,5 dl skummet melk (eller annen melk)
♥ 2 ss sukrin gold
♥ 2 ss kakao
♥ 1 scoop sjokoladeprotein
♥ litt kanel

Bland alt i en shaker først så du får blandet alt godt. Hell det over i en kasserolle og varm opp på svak varme under omrøring. Perfekt start på en hektisk dag med mye som skal gjøres. Vi reiser til Gran Canaria på lørdag morgen, så her må det jobbes, skrives regnskap, vaskes klær og pakkes, alt før jobb i ettermiddag. Må får rævva i gir! 😀

Tightsen jeg har på meg får du på tilbud nå. Den har fin passform, pent strikk i linningen og glidelås nederst som gjør det mulig å brette den opp (perfekt for oss som trives best i capri!). Du får den i sort, blå, rosa og oransj.

Ha en nydelig dag ! 😀

IMG_1702

Del gjerne!
error
2 comments
  1. Den er superkul

  2. Den er superkul

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *