TILSKUDD I VINTERMÅNEDENE

IMG_1706

På vinteren får vi lite D-vitamin, noe som kommer av at vi har lite sollys og generelt mindre ute enn ellers på året. I månedene med «r» i bør vi ta d-vitamin tilskudd. September, oktober, november, desember, januar, februar, mars og april.  Bra inntak av vitamin D er viktig for ♥ skjelett ♥ hjerte og kretsløp ♥ immunforsvar ♥ treningsresultater

Treningsresultater sier du? Jepp!
Kortere reaksjonstid, økt hurtihet, utholdenhet og styrke samt bedre balanse. Kalsium spiller en stor rolle for muskelkontraksjoner (som det skjer en del av i løpet av en økt!), og for optimalt opptak av kalsium i kroppen trenger vi tilstekkelig med vitamin D.

IMG_1705

Vitamin D dannes når huden får sollys, så jeg får en liten innsprøytning nå som jeg er på Gran Canaria. Jeg har ikke dråpene med meg på ferie siden jeg har tilgang på vitamin D her, men når jeg kommer hjem er det rett tilbake til min daglige dose dråper. Jeg har dog med meg betakaroten i bagen, et tilskudd jeg tar hele året. Virkningen kommer ekstra godt frem nå som jeg får sol på skrotten. Jeg er ikke redd for å innrømme at det er viktig for meg å være brun. Siden pigmentene mine er litt skadet etter mange år med solariumsmisbruk kommer betakaroten veldig godt med ♥

Innlegget inneholder reklame

 

Del gjerne!
error
Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *